Termeni si condtitii


 1. Utilizarea site-ului: accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.beacafeaverde.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

2. Schimbarea termenilor si conditiilor: SC HERBORA SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. SC HERBORA SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

3. Drepturi de autor: continutul site-ului www.beacafeaverde.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. HERBORA SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul  societatii HERBORA S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

4. Confidentialitate: datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre S.C. HERBORA S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.  S.C. HERBORA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.

5. Corectarea informatiilor eronate: S.C. HERBORA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori. Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

6. Expeditia si livrarea produselor :Onoram orice comanda indiferent de valoarea acesteia. Plata se face on-line sau ramburs si include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente postei romane sau curierului rapid, indiferent de zona de expeditie, reprezentand contravaloarea transportului, asigurarii coletului si returul banilor.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri S.C. HERBORA S.R.L. va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor S.C.HERBORA S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

 Deoarece site-ul beacafeaverde.ro nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral in functie de stocul nostru si al furnizorilor nostrii. In acest caz veti fi anuntati de unul dintre operatorii nostri telefonic sau prin e-mail pentru a modifica comanda.

 

   Livrarea produselor se face exclusiv prin Fan Curier si se face in maxim 48 de ore de la lansarea comenzii dvs. Comenzile primite de Vineri ora 14  si pana Duminica vor ajunge la consumator Marti. 

 

 Coletele trimise de catre dvs, prin curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate. Va rugam sa anuntati inainte de a expedia un colet catre S.C. HERBORA S.R.L. si sa nu expediati decat prin Fan Curier.

 

  Daca au trecut 3 zile lucratoare si nu ati primit coletul cu comanda dvs, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pt. solutionarea eventualelor probleme aparute.

 

Despre plata cu cardul:

 

Plata on-line cu cardul se va efectua prin PrioriPay - prima institutie emitenta de moneda electronica, autorizata de Banca Nationala a Romaniei. PrioriPay.com este o platforma ce constituie o alternativa rapida, sigura si cu costuri reduse la metodele traditionale de plata si poate fi utilizata in egala masura si de persoane fizice si de companii.

Pentru efectuarea platii aveti doua solutii de plata: fie direct cu cardul fie prin crearea unui cont pe www.PrioriPay.com

Pentru plata prin card sunt acceptate toate cardurile emise sub siglele Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron.

Dupa confirmarea comenzii, veti fi redirectionat pe pagina PrioriPay unde trebuiesc completate datele cardului dumneavoastra si efectuarea platii. www.PrioriPay.com si www.beacafeaverde.ro nu stocheaza datele cardului dumneavoastra, acesta fiind criptate cu sisteme de securitate foarte performante SSL si standarde de securitate conform PCI DSS.