Politici de returnare


Conform OG 130/2000 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate prin site, sa notifice in scris catre www.beacafeaverde.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. Consumatorul poate returna produsele doar daca sunt nedesigilate si in stare buna. 

 

www.beacafeaverde.ro are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate. De asemenea notificarea nu este valabila pentru produsele exceptate de OG 130/2000 de la dreptul de denuntare unilaterala, cum ar fi: produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

 

Produsele care au fost desigilate de catre consumator nu pot fi returnate!