Despre noi


 

     Herbora este o companie cu sediul in Iasi - România , cu peste 3000 de clienti ( magazine naturiste , farmacii și magazine bio) . Infiintata in 2014, oferă o combinație bună de suplimente alimentare, cum ar fi suplimente de vitamine, remedii din plante , alimente organice si integrale, produse de îngrijire a pielii și a corpului, produse naturale si ecologice , proteine și suplimente pentru sportivi, remedii florale Bach, uleiuri esențiale, produsele eco, ierburi și condimente , produse destinate cresterii libidoului- suplimente naturale sexuale, pe bază de plante, produse destinate curelor de detoxifiere și de pierdere în greutate / produse de slăbire , produse de îngrijire pentru copii , homeopatie , Probiotice etc.

  
     Suntem singurul furnizor național de diverse tipuri de cafea verde (cafea verde cu ghimbir , cu scorțișoară sau cu cardamom ).

     Herbora ofera o gama mare de produse destinate dietei vegane si raw vegane, cosmetic vegane, precum si o gama mare de produse destinate unui stil de viata sanatos.

     Avem, de asemenea propriul nostru magazin, situat in Iasi in zona Piata Voievozilor . In acest magazin avem toate produsele noastre: cosmetice naturale si organice , produse pentru copii , produse alimentare ecologice, suplimente alimentare, miere organică locală , uleiuri esentiale , uleiuri de gătit , condimente , cafea verde și mult mai multe produse pentru o viata sanatoasa.

     Noi încurajăm toți clienții noștri sa-si schimbe stilul lor de viață pentru un sănătos , de a alege produse ecologice pentru masa lor, precum și tratamente corporale . Avem, de asemenea un medic care ofera saptamanal przentari despre diete sanatoase si tratamente specific diferitelor tipuri de afectiuni.