Cum cumpar ?


1. Procesul de Cumparare

1.1. Comanda Online
     a. Alegeti produsele: Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra apasati pe butonul Adauga in cos pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Alegeti cantitatea dorita din fiecare produs dorit.

     b. Cosul de cumparaturi: - odata adaugate produsele veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi unde aveti posibilitatea sa revedeti lista acestora, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe va puteti intoarce si continua cumparaturile sau puteti sa finalizati comanda.
     c. Formular Comanda (un singur pas): -pentru a comanda produsele alese apasati butonul Comanda. Procesul de plasare a comenzii se desfasoara in intregime in acest pas. Aici va trebui sa introduceti, adresa de facturare, adresa de livrare (daca este diferita de cea de livrare), va trebui sa selectati metoda de transport si cea de plata.
In cazul in care doriti sa va creati un cont pe Beacafeaverde.ro introduceti e-mail-ul si parola, iar acesta va fi creat automat la finalizarea comenzii.

     d. Felicitari: -comanda dumneavoastra a fost finalizata cu success. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare. Un e-mail de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a efectua comanda. De asemena aveti posibilitatea sa tipariti factura prin apasarea butonului Printati Pagina.

1.2. Comanda Telefonica
       Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Acesta este de luni pana vineri intre orele 9 si 17. Numerul de telefon disponibil este:


 0749 – 69.16.83 - reteaua Orange

De asemenea daca pe parcursul plasari comenzii online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri nu ezitati sa folositi numerele specificate mai sus pentru clarificare.


1.3. Comanda prin e-mail
Exista posibilitea efectuarii comenzilor prin e-mail. Trimiteti toate datele necesare la contact@beacafeaverde.ro, iar aceasta va fi procesata in maxim 24 de ore. Aceasta modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare decat in celelalte situatii si o recomandam doar in cazul in care restul modalitatilor nu va sunt la indemana.

Campuri obligatorii pentru comanda prin e-mail:

•    Nume, Prenume
•    Numar de telefon,
•    E-mail - pentru a putea fi contactati pentru confirmare, si a putea primi dovada comenzii.
•    adresa de livrare completa
•    strada, localitate, judet, cod postal

Important: - plata cu cardul nu este acceptata in cazul comenzilor efectuate pe mail